Winterkoning

Nieuws
  • Doe mee aan het PKD of de regionale pupillen dag Noord Holland.

Locatie

Locatieadres:
CEC De Binding
Bosgroet 14
1722 KC Zuid-Scharwoude

plannen met google

Openbaar vervoer:

Vanaf station Alkmaar is de speellocatie te bereiken met bus 10 richting Oudkarspel – bushalte Schoener, vandaar is het nog 9 minuten lopen. Voor de juiste tijden zie www.ov9292.nl.

Auto:

Vanaf Alkmaar/Den Helder:

Vanaf de Schagerweg (N245) neemt u de afslag 'Broek op Langedijk' (Nauertogt). Bij de tweede rotonde neemt u de derde afslag (Westelijke Randweg). Bij de eerste rotonde neemt u de eerste afslag (Vroedschap). Aan uw rechterhand heeft u nu het CEC de Binding. Sla bij de eerste uitrit rechtsaf om uw auto te parkeren.

Vanaf Amterdam:

Vanaf de A9 vervolgt uw de weg richting Heerhugowaard (N242). Vanaf de Westerweg (N242) gaat u bij de stoplichten linksaf richting 'Broek op Langedijk / Broekerveiling' (Broekerweg). Bij de rotonde gaat u rechtdoor (Broekerweg). Bij de stoplichten gaat u rechtdoor en daarna neemt u de eerste afslag bij de rotonde (Westelijke Randweg). Bij de volgende rotonde gaat u rechtdoor (Westelijke Randweg). Vervolgens gaat u bij de volgende rotonde linksaf (Westelijke Randweg). Bij de volgende rotonde gaat u rechts (Westelijke Randweg). Bij de eerste rotonde neemt u de eerste afslag (Vroedschap). Aan uw rechterhand heeft u nu het CEC de Binding. Sla bij de eerste uitrit rechtsaf om uw auto te parkeren.

Vanaf Hoorn:

LET OP: Er is een langdurige afsluiting van de Westelijke Randweg van kracht, deze afsluiting zal volgens de planning van de gemeente ook op de toernooidag nog van kracht zijn. Volgt u daarom alstublieft de onderstaande route-aanwijzing. Dit levert u een extra reistijd van ongeveer 5 minuten op.

U volgt de Provinciale weg (N242) en slaat bij de stoplichten linksaf richting Heerhugowaard (N242, Westerweg). Vanaf de Westerweg (N242) gaat u bij de stoplichten rechtsaf richting 'Broek op Langedijk / Broekerveiling' (Broekerweg). Vanaf hier volgt u de routebeschrijving vanuit de richting Amsterdam.

Parkeren:

Het parkeerterrein voor de speellocatie biedt voldoende gratis parkeergelegenheid.

Overnachten:

Indien u van ver komt is het verstandig (en leuk!) in de buurt te overnachten. Zo weet u zeker dat u op tijd kunt zijn, zijn de kinderen lekker uitgerust, en wordt het een extra groot feest. Speciaal daarvoor kunnen wij de volgende hotels aanbevelen:

Het hotel 'De Buizerd' heeft laten weten ca. 10% korting op de reguliere kamerprijs te geven.


Published on  May 7th, 2017